ua en ru

У Тернополі призовник випав з п'ятого поверху збірного пункту облвійськкомату

У Тернополі призовник випав з п'ятого поверху збірного пункту облвійськкомату Фото: у Тернополі призовник випав з п'ятого поверху облвійськкомату

При спробі самовільно залишити облвійськкомат призовник випав з п'ятого поверху

У неділю, 14 травня, при спробі самовільно залишити обласний збірний пункт Тернопільського обласного військового комісаріату призовник випав з п'ятого поверху. Про це повідомила прес-служба оперативного командування "Захід".

"У результаті падіння призовник, за попередніми даними медичного закладу, отримав тяжкі тілесні ушкодження. Військовослужбовцями наряду по обласному збірному пункту було надано невідкладну медичну допомогу останньому, здійснено виклик карети швидкої допомоги, якою той був одразу доставлений до реанімаційного відділення Тернопільської Університетської лікарні", - йдеться в повідомленні.

На даний момент усі деталі інциденту з'ясовуються, за фактом події військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату призначив службове розслідування.

Повідомляється, що потерпілий призовник є уродженцем Тернопільського району. За висновком військово-лікарської комісії він був визнаний придатним до проходження військової служби.

Нагадаємо, раніше спікер Міністерства оборони України Максим Праута заявив, що в травні почалося тестування електронного реєстру військовозобов'язаних.