ua en ru

Теракт на Ставропіллі: встановлено особи що підірвалися смертників

Теракт на Ставропіллі: встановлено особи що підірвалися смертників Фото: терористи, які влаштували вибухи в будівлі поліції, виявилися раніше судимі

Зловмисники, що напали на відділення поліції, виявилися місцевими жителями

Особи трьох чоловіків, які скоїли вибухи у будівлі відділу поліції на Ставропіллі (Російська Федерація), встановлені. Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету Росії, передає "Інтерфакс".

"Встановлені особи трьох чоловіків, які вчинили напад на адміністративну будівлю МВС Росії по Новоселицкому району і згодом підірвали себе. Ними виявилися раніше судимі, в тому числі за вбивство, жителі села Китаївського Новоселицького району - Заур Акаєв, 1983 року народження, Рамазан Хайбулаєв, 1991 року народження, і Ісай Абдулатипов, 1996 року народження", - сказав співробітник прес-служби.


За версією слідства, 11 квітня, приблизно о 10:00 Акаєв, Хайбулаєв і Абдулатипов спробували проникнути в адміністративну будівлю відділу МВС Росії по Новоселицкому району, в процесі чого привели в дію вибухові пристрої і підірвали себе.

Кримінальну справу, порушену за статтею КК "Посягання на життя співробітників правоохоронних органів", передано в ГСУ СК по Північно-Кавказькому федеральному округу.

Нагадаємо, раніше на будівлю ОВС Новоселицького району Ставропілля, за попередніми даними, напали не менше чотирьох бойовиків. Вони спробували проникнути на територію відділу поліції. Один з них був ліквідований, троє інших здійснили самопідрив в декількох метрах від будівлі ОВС.