ua en ru

Теракт в метро Лондона: стало відоме ім'я підозрюваного

Теракт в метро Лондона: стало відоме ім'я підозрюваного Фото: британська поліція (twitter.com-ukhomeoffice)

Поліція затримала одного з підозрюваних на роботі - в крамниці з куркою-гриль

Стало відоме ім'я підозрюваного в організації терористичного акту в столиці Великобританії Лондоні. Про це повідомляє Sky News, посилаючись на власні джерела.

"21-річний Яхья Фаррух згадується як той, що живе за адресою Стенвіль, графство Суррей, яке обшукували британські офіцери в неділю. Він був заарештований в крамниці курки-гриль в Хонслоу в суботу ввечері", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, Фаррух - вихованець знаменитих прийомних батьків Пенелопи і Річарда Джонсів, які за своє життя допомогли більш ніж 300 сиротам. За свої заслуги вони в 2010 році були нагороджені королевою Єлизаветою II орденом Британської імперії.

Так, поліція затримала раніше двох молодих людей, одному з яких 18 років, а іншому - 21 рік.

Зазначимо, вранці 15 вересня 2017 року на станції "Парсонс Грін" британського столичного метрополітену вибухнув саморобний вибуховий пристрій, влада кваліфікувала подію як теракт. В результаті інциденту постраждали 30 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники контртерористичного підрозділу Скотланд-Ярду затримали другого підозрюваного у справі про теракт на станції лондонського метро "Парсонс Грін".