ua en ru

Теракт в Маріуполі: граната потрапила в квартиру члена КПУ

Теракт в Маріуполі: граната потрапила в квартиру члена КПУ Фото (МВС): у Маріуполі з РПГ обстріляли житловий будинок

КПУ пов'язує подію зі спробою зриву місцевих виборів

Сьогодні, 19 жовтня, в Маріуполі Донецької під час обстрілу житлового будинку граната потрапила в квартиру першого секретаря Приморського районного комітету Компартії України (КПУ) Олексія Кривунь. Про це повідомляє прес-служба КПУ.

"Граната влучила у вікно його квартири на 3-му поверсі п'ятиповерхового будинку в Приморському районі, неподалік від Управління МВС України в Донецькій області і потрапила в шафу, заповнену домашніми речами та посудом", - йдеться в повідомленні.

КПУ пов'язує подію зі спробою "зриву майбутніх виборів в органи місцевого самоврядування".

Нагадаємо, у Маріуполі Донецької області вранці 19 жовтня з ручного протитанкового гранатомета (РПГ) обстріляли житловий будинок на пр. Нахімова.

"Близько 5 ранку в міліцію надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок по пр. Нахімова в Приморському районі Маріуполя стався вибух. На місці події біля будинку правоохоронці виявили використаний протитанковий гранатомет і ще один - наведений в боєготовність. Пошкоджено будівлю, постраждалих немає", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Донецькій області.

Відомості про цю подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України. Крім того, вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, які причетні до кримінального правопорушення.