ua en ru

Телекомпанія "Russia Today" зняла фільм про українського пастора - пілігрима, усиновителя більше 30 дітей

"Спасибі Альоні Сімікіній і команді операторів, що вклали серця в цю роботу. І знову відзначу, що стартова картинка (до речі, чудово знята) пастора, що молиться на світанку з Біблією (особливо для російського телебачення) - приємний і неординарний факт ... Помолитися звичайно того ранку я особливо не зумів ... Але сподіваюся, що фільм все ж стане для когось імпульсом для того, аби подумати над проблемами сиріт", - написав у Facebook Геннадій Мохненко.

Геннадій Мохненко є пастором "Церкви Добрих Змін" у Маріуполі Донецької області, а також засновником найбільшого в СНД реабілітаційного центру "Республіка Пілігрим". З 2000 року, коли був відкритий ребцентр, крізь нього пройшло більше трьох тисяч дітей. Сам пастор з дружиною виховує більше 30 підлітків.

"Russia Today" (RT) - російська міжнародна багатомовна інформаційна телевізійна компанія. Її основною став англомовний канал RT International - перший російський інформаційний телеканал, який веде цілодобове мовлення англійською мовою. RT в 2013 році підтвердив статус найбільшого постачальника новинного контенту на міжнародному відеохостингу, ставши першим у світі новинним телеканалом, який подолав позначку в 1 мільярд переглядів на YouTube.