ua en ru

Телеканали Узбекистану прибрали з ефіру серіали і розважальні передачі

Телеканали Узбекистану прибрали з ефіру серіали і розважальні передачі Фото: ЗМІ повідомили про смерть Іслама Карімова

Телеканали переглянули сітку мовлення

Державні телеканали Узбекистану 2 вересня переглянули сітку мовлення, прибравши з ефіру серіали і розважальні передачі. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання Gazeta.uz.

"О 9:00 годин інформаційна програма "Ахборот" телеканалу "Узбекистан" у спеціальному випуску передала узбецькою і російською мовами повідомлення уряду про стан глави держави. Потім це повідомлення було показано по інших каналах. З ефірів телеканалів виключені реклама, телесеріали і деякі художні фільми, а також програми розважального характеру", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, замість них транслюються передачі про історію і культуру Узбекистану, про досягнення країни в різних сферах і перетворення за роки незалежності.

Відзначимо, в повідомленні уряду Узбекистану повідомляється про погіршення стану президента країни Іслама Карімова.

"Дорогі співвітчизники, з великою вагою в серці повідомляємо вам, що в минулу добу в стані нашого президента відбулося різке погіршення і, на думку лікарів, воно оцінюється як критичний", - йдеться в повідомленні.

повідомлення уряду Узбекистану

Фото: повідомлення уряду Узбекистану

Крім того, як повідомляє ВВС, аеропорт узбецького міста Самарканд (рідне місто Карімова) 3 вересня буде закритий для всіх літаків крім тих, які отримають спеціальний дозвіл на зліт або посадку. Інформація про це з'явилася в міжнародній системі оповіщення пілотів NOTAM.

Нагадаємо, раніше премьер-міністр Туреччини Біналі Йилдирим висловив співчуття у зв'язку зі смертю президента Узбекистану Іслама Карімова.