ua en ru

Протягом доби бойовики продовжували обстріли сил АТО на Луганському та Донецькому напрямках

Протягом доби бойовики продовжували обстріли сил АТО на Луганському та Донецькому напрямках Фото: АТО на Донбасі

В районі Горлівки на території, підконтрольній бойовикам, весь ранок було чути гучні вибухи

Протягом минулої доби, 11 листопада 2015 р., бойовики продовжили обстріли сил антитерористичної операції (АТО) на Луганському та Донецькому напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Вчорашній вечір російсько-терористичні найманці розпочали з обстрілів наших позицій на Луганському напрямку поблизу Трьохізбенки із 82-міліметрових мінометів. На Донецькому напрямку терористи вели неприцільний вогонь із гранатометів та стрілецької зброї по Піскам, Авдіївці та Троїцькому", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що поблизу Маріуполя провокаційний вогонь по позиціях ЗСУ бойовики вели в районі Богданівки. Окрім цього, зазначається, що в районі Горлівки на території, підконтрольній бойовикам, весь ранок було чути гучні вибухи.

"У Сватовому військові сапери продовжують щодня усувати наслідки катастрофи. За вчорашній день очищено близько 1 гектара території та знищено 3418 вибухонебезпечних предметів", - повідомляють у штабі.

Вчорашній вечір російсько-терористичні найманці розпочали з обстрілів наших позицій на Луганському напрямку поблизу Трьо...

Posted by Прес-центр АТО on 11 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб АТО зафіксував перекидання танків до Донецька.