ua en ru

Протягом дня у зоні АТО поранено 3 українських військових, - штаб

Протягом дня у зоні АТО поранено 3 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 43 рази обстрілювали сили АТО

Протягом дня, 23 березня 2017 року, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі поранено 3 українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Обстріли позицій сил АТО не припиняються. Всього зафіксовано 43 випадки відкриття вогню, у тому числі з використанням зброї забороненої мінськими угодам... З початку доби поранено трьох українських військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що на Маріупольському напрямку найбільше обстрілів було поблизу Широкиного, захисників якого бойовики спочатку обстрілювали з кулеметів, гранатометів та зенітних установок, а потім вдарили з танку та РСЗВ "Град-П".

Крім того, повідомляється, що позиції поблизу Водяного бойовики обстрілювали з міномету 82 мм калібру, під Красногорівкою та Гнутовим застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети.

"На Донецькому напрямку найбільшу активність ворог виявляв під Авдіївкою, Зайцевим, Луганським, Новгородським та шахтою Бутівка. Тут, по українським захисникам противник вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та мінометів калібру 82 мм. Крім того, по захисникам Авдіївки застосував міномети калібру 120 мм. На Луганському напрямку по опорних пунктах під Новозванівкою, Кримським та Катеринівкою ворог вів вогонь з кулеметів та гранатометів", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 23 березня 2017 року Обстріли позицій сил АТО не припиняються. Всього зафіксован...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області бойовики підірвали міст.