ua en ru

Протягом дня бойовики обстрілювали сили АТО з гранатометів та стрілецької зброї

Протягом дня бойовики обстрілювали сили АТО з гранатометів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 11 разів порушували режим тиші

Протягом дня 23 січня 2016 року бойовики обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з гранатометів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"В зоні проведення АТО проросійські найманці продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України. З початку доби зафіксовано 11 випадків порушення режиму "повної тиші", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, переважна більшість обстрілів зафіксована в районі Донецького летовища.

"Сім разів бойовики з гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по нашим опорним пунктам в селищі Піски. В районі Опитного "працював ворожий снайпер. З автоматичного гранатомету та стрілецької зброї противник обстрілював позиції наших Збройних сил неподалік Мар'їнки та Зайцевого, що на Світлодарській дузі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, незважаючи на провокації, українські воїни продовжують неухильно виконувати всі умови мінських домовленостей щодо деескалації конфлікту на Донбасі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 23 січня 2016 року:В зоні проведення АТО проросійські найманці п...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 23 января 2016 г.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 22 січня 2016 року, в результаті бойових дій був поранений один український військовослужбовець, ще один загинув.