ua en ru

Протягом дня бойовики обстрілювали позиції АТО переважно на Донецькому напрямку

Протягом дня бойовики обстрілювали позиції АТО переважно на Донецькому напрямку Фото: АТО на Донбасі

Військові сапери продовжують розмінування вздовж усієї лінії розмежування

Протягом дня, 20 листопада 2015 року, бойовики продовжували обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донецькому та Артемівському напрямках. Про це повідомляє штаб АТО у Facebook.

"20 листопада у зоні АТО терористи продовжили обстрілювати наші позиції, переважно на Донецькому напрямку. Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, російсько-терористичні найманці вели провокаційний вогонь по Верхньоторецькому, Троїцькому, Піскам, Мар'їнці та Новгородському", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Артемівському напрямку бойовики обстріляли Зайцево, Майорськ та Луганське, а також Новотошківське на Луганському напрямку.

"По Троїцькому ворог вів прицільний вогонь із АГС, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначають у штабі.

Як повідомляється, військові сапери продовжують розмінування вздовж усієї лінії розмежування. У Сватовому вже розміновано більше 63 гектарів території та знищено більше 26 тисяч вибухонебезпечних предметів.

20 листопада у зоні АТО терористи продовжили обстрілювати наші позиції, переважно на Донецькому напрямку. Використовуючи...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 20 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики активізували масові провокації під Маріуполем, обстрілюючи населені пункти з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.