ua en ru

Протягом дня бойовики 21 раз обстрілювали сили АТО на Донецькому та Артемівському напрямках

Протягом дня бойовики 21 раз обстрілювали сили АТО на Донецькому та Артемівському напрямках Фото: АТО на Донбасі

У Дебальцевому бойовики масово пишуть рапорти на звільнення

Протягом дня, 16 листопада 2015 року, бойовики 21 раз обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донецькому та Артемівському напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні з 6-ї до 18-ї години російсько-терористичні найманці 21 раз вели вогонь у напрямку наших позицій на Донецькому та Артемівському напрямках. Путінські наймити обстріляли Зайцеве та Майорськ із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
З цих же видів озброєння прихильники так званого "руського миру" обстріляли Невельське, Піски, Красногорівку та Мар'їнку. З 82-міліметрових мінометів вели вогонь безпосередньо по наших позиціях у Зайцевому та Красногорівці", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що за інформацією, отриманою від джерела, близького до штабу "7 окремої мотострілецької бригади" НЗФ, що дислокується у Дебальцевому, офіцери цього терористичного угруповання масово пишуть рапорти на звільнення.

Як зазначається, головна причина - незадовільне грошове утримання та матеріальне забезпечення, а також умови проходження військової служби.

"При цьому, з метою недопущення поширення панічних настроїв, дані факти приховуються від особового складу", - повідомляють у штабі.

Сьогодні з 6-ї до 18-ї години російсько-терористичні найманці 21 раз вели вогонь у напрямку наших позицій на Донецькому ...

Posted by Прес-центр АТО on 16 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові відмовляються добровільно брати участь у збройному конфлікті на Донбасі.