ua en ru

Ті, хто радив Януковичу піти на силовий сценарій, повинні понести відповідальність, - Ставнійчук

Радник Президента України Віктора Януковича, керівник управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента Марина Ставнійчук вважає необхідним, щоб за застосування сили в останніх політичних подіях відповідали не тільки ті, хто перевищив свої повноваження, але і ті, хто радив Президенту йти на такий крок.

Радник Президента України Віктора Януковича, керівник управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента Марина Ставнійчук вважає необхідним, щоб за застосування сили в останніх політичних подіях відповідали не тільки ті, хто перевищив свої повноваження, але і ті, хто радив Президенту України йти на такий крок. Про це вона заявила на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я сьогодні хочу, щоб відповідальність за неправомірні рішення, за вихід за межі своїх повноважень понесли ті люди, які це рішення приймали, щоб постати це питання перед суспільством... І з іншого боку (щоб відповіли ті), хто радив Президенту діяти таким чином", - сказала Ставнійчук.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада 2013 р. і в ніч на 11 грудня 2013 р. були правоохоронці зробили дві спроби силового розгону Євромайдану в центрі Києва.