ua en ru

Тайсон Ф'юрі молодий і трохи божевільний, - Володимир Кличко

Тайсон Ф'юрі молодий і трохи божевільний, - Володимир Кличко Фото: Володимир Кличко

Українець розуміє, що його чекає

Український боксер Володимир Кличко розповів, що вже мав справу з суперниками, люблячими багато розповідати про свою перевагу, як Тайсон Ф'юрі. Про це пише ESPN.

"Ця ситуація дуже схожа на мій бій з Хеєм. У Нього великий рот, яким він відомий більше, ніж своїми боями. У мене є досвід боїв з британськими базіками, бився я з хлопцем, який був вищий за мене - Маріушем Вахом. Так що в цьому плані досвід теж є. Були у мене і небитые суперники, але не таких габаритів і не змінюють стилі з правші на лівшу, як робить Ф'юрі. Він дуже комфортно змінює стійки", - сказав Кличко.

"Думаю, галас навколо цього бою буде як мінімум не менше, ніж навколо поєдинку з Хеєм. Але Хей був бійцем першої важкої ваги. А Ф'юрі великий, високий, справжній супертяж, з великим ротом, і ніким не битий. Це справжня загроза для чемпіона, і багато хто хоче подивитися, як чемпіон з нею впорається. Ф'юрі молодий і трохи божевільний, але він вийде битися. А так, хто знає, чого від нього чекати? Прес-конференції з ним точно не будуть нудними. Але я вже стикався з подібним", - додав українець.

Нагадаємо, бій Кличко - Вах відбудеться 24 жовтня в німецькому Дюссельдорфі.