ua en ru

Тарута виключає зрив виборів Президента України у Донецькій області

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута виключає зрив виборів Президента України у Донецькій області.

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута виключає зрив виборів Президента України у Донецькій області. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, повідомляє прес-служба ДонОДА.

Він зазначив, що підготовка до президентської компанії в регіоні проходить в рамках регламенту, затвердженого Центральною виборчою комісією.

"На сьогодні у всіх містах, крім Слов'янська, звідки окружна комісія перенесена в Олександрівку, забезпечено виконання необхідного регламенту, затвердженого ЦВК",- сказав губернатор.

За словами Тарути, всього до виборів Президента України в Донецькій області вже сформовано 2425 дільничних виборчих комісій і в ЦВК відзначають досить успішну роботу регіону щодо підготовки до народного волевиявлення.

Окремо губернатор прокоментував питання безпеки проведення виборчого процесу.

"Ми ставимо завдання перед правоохоронними органами, щоб на кожній дільниці було достатньо сил для забезпечення безпеки виборців", - сказав Тарута.

Нагадаємо, дострокові вибори Президента України призначені на 25 травня 2014 р.