ua en ru

У Солом'янський райсуд приїдуть Ситник і Холодницький, Насіров зробить заяву, - адвокат

У Солом'янський райсуд приїдуть Ситник і Холодницький, Насіров зробить заяву, - адвокат Фото: Роман Насіров

Насіров офіційно запросив Ситника і Холодницького

Відсторонений голова ДФС Роман Насіров офіційно запросив директора НАБУ Артема Ситника і керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького в приміщення Солом'янського районного суду міста Києва, де він зараз перебуває. Про це журналістам заявив адвокат Насірова Олександр Лисак, передає кореспондент РБК-Україна.

"Через детективів НАБУ та прокурорів САП Роман Насіров зробив офіційне запрошення, щоб зараз приїхали Артем Ситник та Назар Холодницький для того, щоб зробити офіційну заяву з приводу тих подій, які зараз відбуваються. Ми зараз чекаємо Артема Ситника, а також Назара Холодницького", - заявив Лисак. За його словами, заява для преси буде оголошена після спілкування з керівниками антикорупційних органів.

Повідомляється, що до Романа Насірова зайшли лікарі швидкої допомоги.

Зазначимо, раніше до будівлі Солом'янського районного суду міста Києва прибули адвокати колишнього голови ГФС Романа Насірова. Будівлю суду блокують близько тисячі активістів, які намагаються перешкодити Насірову покинути приміщення.

Нагадаємо, в 23.52 закінчився термін затримання колишнього голови ДФС Романа Насірова. Протягом 72 годин суд не обрав запобіжний захід чиновнику за клопотанням Спеціалізованої антикорцийной прокуратури.