ua en ru

На сина Авакова наділи електронний браслет

На сина Авакова наділи електронний браслет Фото: Олександр Аваков (УНІАН)

1 листопада суд Києва обрав синові Авакова запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання

На сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександра наділи електронний браслет. Про це повідомив сам Олександр Аваков у Facebook.

"Все згідно з законом, в рамках якого доведу абсурдність ангажованих звинувачень!", - написав він, додавши фотографію з електронним браслетом на нозі.

Нагадаємо, 1 листопада 2017 року Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід синові глави Міністерства внутрішніх справ Олександру Авакову у вигляді особистого зобов'язання. Крім того, суд зобов'язав сина Авакова здати закордонного паспорта, носити електронний браслет, а також прибувати в правоохоронні органи за першої необхідності. Зазначимо, що і сторона обвинувачення і сторона захисту залишилися незадоволені рішенням суду.

31 жовтня Національне антикорупційне бюро України в рамках так званої "справи рюкзаків" повідомило про підозру сина міністра внутрішніх справ України Олександра Авакова, колишнього заступника глави МВС Сергію Чеботарю та представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимиру Литвину в розтраті 14 млн гривень.