ua en ru

Син Трампа відмовився від охорони спецслужб США, - New York Times

Син Трампа відмовився від охорони спецслужб США, - New York Times Фото: Дональд Трамп-молодший (facebook.com/DonaldJTrumpJr)

Дональд Трамп-молодший відмовився від охорони заради більшої свободи особистого життя

Син президента США Дональд Трамп-молодший відмовився від належної йому охорони американських спецслужб у зв'язку з бажанням мати більше свободи особистого життя, передає New York Times з посиланням на джерела в Білому домі.

За даними джерела, син Трампа захоплюється туризмом і хотів би займатися своїм хобі без спецагентів, які його супроводжували. В даний час невідомо, чи зняли охорону з його дружину та п'ятьох дітей. У той же час представник Секретної служби США Кетрін Мілоун відмовилася коментувати інформацію про зняття охорони з Трампа-молодшого.

"Щоб гарантувати безпеку наших підзахисних та членів їхніх сімей, ми не розкриваємо, хто саме зараз перебуває під нашим захистом", - зазначила вона.

Також з посиланням на джерела повідомляється, що інші діти та онуки президента США залишаться під охороною спецслужб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син Трампа зустрічався з адвокатом з РФ, щоб "дізнатися про профпридатність" Хілларі Клінтон. За його словами, він так і не отримав будь-яких даних, що заслуговували б на увагу.