ua en ru

Зведена таблиця поправок і пропозицій до Конституції направлена на підпис Турчинову, - секретар ТСК

Зведена таблиця поправок і пропозицій до Конституції України направлена  на підпис спікеру Верховної Ради Олександру Турчинову.

Зведена таблиця поправок і пропозицій до Конституції України направлена на підпис спікеру Верховної Ради Олександру Турчинову. Про це РБК-Україна повідомив секретар тимчасової спеціальної комісії (ТСК) Ради з розробки проекту змін до Конституції, позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко.

"У Венеціанську комісію документ має бути відправлений за підписом Олександра Турчинова. Турчинову документ на підпис вже віддали", - сказав Дерев'янко.

Нагадаємо, раніше голова ТСК, народний депутат з фракції "Батьківщина" Руслан Князевич заявив, що ТСК підготувала таблицю поправок і пропозицій до Конституції України обсягом 150 сторінок, однак конкретного узгодженого документа поки немає.

Він також зазначив, що ТСК надійшло близько 1 тис. поправок до Конституції.

За словами Князевича, у Венеціанську комісію нардепи досі нічого не послали, але він не виключив, що до ВК може бути спрямований не єдиний проект Конституції, а саме зазначена зведена таблиця за підписом Турчинова.