ua en ru

Світоліна подолала перше коло турніру WTA в Монтерреї

Світоліна подолала перше коло турніру WTA в Монтерреї Фото: Еліна Світоліна (twitter.com/WTA)

Українка продовжить виступ в одиночному розряді

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла до другого раунду турніру в Монтерреї (Мексика). Про це повідомляється на сайті Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Перша сіяна турніру в 1/16 фіналу турніру обіграла у двох сетах Данку Ковиничі (88 ракетка світу) з Чорногорії з рахунком 6:3, 6:2. Тенісистки провели на корті одну годину. Раніше суперниці грали між собою двічі. Обидва рази перемагала українка.

У другому колі суперницею Еліни, що займає сьоме місце в рейтингу, стане білоруска Ольга Говорцова (WTA 142), яка пройшла в основну сітку через кваліфікацію.

Світоліна також бере участь у парному розряді турніру в Монтерреї. Раніше вона разом з британкою Йоханою Контою пробилась у чвертьфінал. Разом вони перемогли італійку Сару Еррані і чилійку Даніелу Сегель з рахунком 7:6 (7:5), 6:3.

На мексиканський турнір у одиночному розряді заявлені ще дві українки. Катерина Козлова поступилася в першому ж раунді шведці Ребеці Петерсон - 6:3, 6:7 (1:7), 4:6. А ось Катерина Бондаренко в трьох сетах обіграла іспанку Сару Соррібес-Тормо (4:6, 6:0, 6:2).