ua en ru

Світоліна припинила співпрацю з одним із своїх тренерів

Світоліна припинила співпрацю з одним із своїх тренерів Фото: Еліна Світоліна

Разом з іспанцем Урпи українка виграла чотири турніру

Шоста ракетка світу Еліна Світоліна припинила співпрацю з одним з тренерів - іспанцем Гарбиэлем Урпи. Про це в Twitter повідомляє Insider Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Українка прийняла таке рішення, щоб сфокусуватися на роботі з іншими тренерами. Еліна продовжує тренуватися під керівництвом французького наставника і британського фахівця.

У міжсезоння українка розлучилася з британцем Ієном Хьюзом почала працювати з новою командою до складу якої увійшли Габріель Урпи, Тьєррі Аскьон і Ендрю Беттлс.

Урпи працював з українкою з початку грудня 2016 року. Разом з іспанцем Еліна виграла чотири турніру (Тайбей, Дубай, Стамбул, Рим), два з яких належать до престижної серії Premier 5. Вона обіграла шістьох суперниць з топ-10 та здобула рекордну для Туру 31 перемогу в нинішньому сезоні. Також на цьому тижні Світоліна піднялася на найвищу в історії українського жіночого тенісу шосту сходинку рейтингу.

Зараз Світоліна знаходиться в Парижі, де з 28 травня стартують матчі в основній сітці Відкритого чемпіонату Франції.

Нагадаємо, українська тенісистка Еліною Світоліною після перемоги на турнірі в Римі піднятися відразу на п'ять позицій вгору і тепер займає шосте місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).