ua en ru

Світоліна здолала росіянку на тенісному турнірі в Торонто

Світоліна здолала росіянку на тенісному турнірі в Торонто Фото: Еліна Світоліна (УНІАН)

Українка здобула 40 перемогу в сезоні

Українська тенісистка Еліна Світоліна обіграла росіянку і пройшла до третього кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Торонто. Про це повідомляє сайт "Великий теніс України".

Світоліна впоралася з Дариною Касаткиной майже за дві години. Поступаючись по ходу другого сету 0:4, українка зробила неймовірний камбек, вирвавши у суперниці 6 геймів поспіль. Напружений поєдинок завершився перемогою Світоліной з рахунком 7:6 (4), 6:4.

Після закінчення матчу другого кола українська тенісистка поділилася відчуттями після гри.

"Трохи втомилася, це був непростий матч, я почала поєдинок не так добре, як хотілося б, робила багато невимушених помилок. Я просто намагалася грати і потрапляти в корт, вже потім стала грати агресивніше і сам матч навіть виграла Віннер. Як мені вдалося зробити камбек у другому сеті? Психологічно я була готова до третьої партії, сказала собі відпустити ситуацію, не думати про рахунок, а просто продовжувати ", - розповіла Світоліна.

Таким чином, Світоліна проходить в третій раунд, що є повторенням її краще за результат на даному турнірі. Наступна суперниця Еліни визначиться сьогодні в протистоянні американки Вінус Вільямс і чешки Катержіни Синякової.

Нагадаємо, українки поліпшили свої позиції в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).