ua en ru

Весілля єдиної доньки обійдеться Клінтоном в 3-5 млн дол

Весілля Челсі Клінтон обійдеться її батькам - екс-Президенту США Біллу Клінтону і держсекретар Хілларі Клінтон - в 3-5 млн дол. "Ми всі дуже переживаємо, а Білл навіть схуд на сім кілограмів", - заявила напередодні урочистості з приводу одруження єдиної дочки Х.Клінтон в інтерв'ю американському телеканалу NBC, передає РБК.
Церемонія одруження 30-річної Ч.Клінтон і 32-річного співробітника інвестиційного банку Марка Мезвінскі відбудеться сьогодні в маєтку Астор Кортс, збудованому на початку XX ст., в павільйоні, що є копією французького Версаля. Маєток розташований неподалік від містечка Райнбек в двох годинах їзди від Нью-Йорка. У зв'язку зі святкуванням Секретна служба США розпорядилася тимчасово заборонити польоти в околицях Райнбека.
На весіллі очікується близько 500 гостей, у числі яких такі зірки, як телеведуча Опра Уїнфрі, співачка Барбара Стрейзанд і кінорежисер Стівен Спілберг. Що стосується чинного Президента США Барака Обами, то його не буде в числі запрошених. "Два президенти на весіллі - це занадто, - пожартував з цього приводу Б.Обама - Довелося б розкривати кожен подарунок і всіх проводити через металошукач, а співробітників служби безпеки було б більше, ніж гостей".