ua en ru

За добу в зоні АТО зафіксовано 16 обстрілів, поранено 4 військових

За добу в зоні АТО зафіксовано 16 обстрілів, поранено 4 військових Фото: кулемет (facebook.com/ato.news)

Українські військовослужбовці асиметрично відповідали противнику

Протягом минулої доби, 29 вересня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі загалом зафіксовано 16 обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків, унаслідок чого поранення отримали четверо українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Наприкінці минулої доби вогнева активність противника з Донецького змістилась на Приморський напрямок. Після 18:00 бойовики двічі обстрілювали з міномету та гранатометів позиції сил АТО поблизу Водяного. Унаслідок одного з обстрілів отримав поранення один український боєць. Ще один наш захисник отримав поранення близько 19:00 під час вогневого протистояння на підступах до Березового", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою на Луганському напрямку, за даними відомства, поблизу Новотошківського бойовики близько 20:00 випустили по українському опорному пункту 8 мін калібру 82 міліметри та били з протитанкового гранатомету. Водночас українські воїни жорстко відповіли ворогу, під час цього обстрілу отримав поранення ще один боєць АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 29.09.2017 року. Наприкінці минулої доби вогнева активність противника з Дон...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 вересня 2017 р.

"Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 16 разів порушили перемир’я. Наші військові асиметрично відповідали противнику. Внаслідок бойових дій 4 українські військовослужбовці отримали поранення різного ступеню важкості", - доповіли в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли сили антитерористичної операції на Приморському напрямку з гранатометів, унаслідок чого було поранено одного українського військового.