ua en ru

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Епіцентром збройного протистояння залишається луганський напрямок

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу по усій лінії зіткнення зафіксовано 26 порушень режиму припинення вогню бойовиками, один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

У більшості випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність ворога із гранатометів та стрілецької зброї.

У штабі зазначають, що епіцентром збройного протистояння залишається луганський напрямок.

Понад три години ворог безперервно вів вогонь з усього арсеналу піхотного озброєння по оборонних укріпленнях Луганського, що на Світлодарській дузі, а також застосовував БМП та кожні три-чотири хвилини випускав по наших захисниках міни різних калібрів.

З мінометів калібру 120 та 82 міліметри обстріляли українські опорні пункти на підступах до Троїцького і Новотошківського.

На донецькому напрямку кілька разів з мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї окупанти обстрілювали українські позиції у передмісті Мар’їнки, поблизу Авдіївки, Кам’янки, Березового, Невельського та Водяного.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 01.12.2017 року Ситуація у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 грудня 2017 р.

Нагадаємо, Служба безпеки України виявила зброю виробництва Російської Федерації в зоні проведення антитерористичної операції.