ua en ru

За добу в зоні АТО загинув один військовий, ще 4 поранені та травмовані, - штаб

За добу в зоні АТО загинув один військовий, ще 4 поранені та травмовані, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 49 разів обстрілювали сили АТО

За минулу добу, 15 лютого 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще 4 поранені та травмовані. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 49 обстрілів. На жаль, один наш військовий загинув, троє поранено і один травмований", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Маріупольському напрямку з мінометів та БМП бойовики обстрілювали Водяне, а з БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - Широкине, Гнутове, Водяне, Павлопіль. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

Крім того, повідомляється, що на Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики обстрілювали українські позиції в районі Авдіївки, Опитного та Новоселівки Другої, а з гранатометів - Зайцеве та Піски.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики з мінометів та гранатометів обстріляли Кримське, Новоолександрівку та Новозванівку. Снайпер бойовиків вів вогонь по українських позиціях поблизу Лобачевого.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 15 лютого 2017 року На Маріупольському напрямку з мінометів та БМП ок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України виявила схованку зі зброєю в прифронтовому Широкиному Донецької області.