ua en ru

За добу на Донбасі поранені два бійця ВСУ, - штаб АТО

За добу на Донбасі поранені два бійця ВСУ, - штаб АТО Фото: сили АТО (mil.gov.ua)

Загалом, за добу бойовики 29 раз порушили режим перемир'я

Впродовж минулої доби незаконні збройні формування (НЗФ) посилили обстріли українських позицій на Донецькому і Маріупольському напрямах. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Загалом, за добу бойовики 29 раз порушили режим перемир'я.

"Близько 20 і 21 години бойовики з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї вели вогонь по Водяному, Павлопілю, Широкіно, Гнутово. В цей же час злочинці з 82 міліметрових мінометів били по Новомихайлівці", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 14 липня 2017 року Минула доба на Донбасі знову була не...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 липня 2017 р.

Також з 21 до 22 опорні пункти українських військових поблизу Мар'їнки обстрілювали з озброєння БМП, гранатометів і мінометів. В результаті двоє українських військових отримали осколкові поранення.

На Донецькому напрямку, з 21 години неподалік Авдіївки НЗФ 5 разів відкривали вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї з боку Спартака, Ясинуватої та Мінерального.

Крім цього, бойовики обстріляли українських військових в районі шахти Бутівка.

На Луганському напрямку після 19 годин під ворожим вогнем виявилися селища Станиця Луганська, Новоолександрівка і Новотошківське, додали в штабі АТО.

Нагадаємо, бойовики другий раз за вечір обстріляли житловий сектор Мар'їнки, горять будинки.