ua en ru

За добу на Донбасі бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню, - штаб АТО

За добу на Донбасі бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/ato.news)

Жоден український військовослужбовець не постраждав

Ситуація на Донбасі залишається контрольованою українською армією, незважаючи на обстріли позицій Збройних Сил України (ЗСУ) бойовиками. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"З настанням темного часу доби порушувати режим припинення вогню загарбники не припинили, однак, порівняно з останніми днями, дещо зменшили інтенсивність обстрілу", - розповіли в штабі АТО.

Наголошується, що в цілому за добу було зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. При цьому ні один український військовослужбовець не постраждав.

Так, на Луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів вели вогонь по оборонним укріпленням наших захисників біля Луганського, Зайцева і Новолуганського. З гранатометів і стрілецької зброї противник бив по захисникам Кримського і Новотошківського.

Тим часом на Донецькому напрямку бойовики кілька разів з мінометів і гранатометів на Приазов'ї обстріляли захисників Водяного, а зі стрілецької зброї - підступи до Старогнатівки.

"В передмісті Авдіївки російські найманці порушували перемир'я з мінометів і гранатометів, а в районі Богданівки ворог застосував озброєння БМП і гранатомети", - додали в штабі АТО.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 5 грудня 2017 року Попри те, що російсько-терористичні війська продовжують здійснюват...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, згідно з даними розвідки, на окупованій частині Луганської області бойовики готують провокаційний обстріл Первомайська, щоб звинуватити в ньому сили антитерористичної операції.