ua en ru

За добу в АТО зафіксовано 81 обстріл, постраждало 8 військових

За добу в АТО зафіксовано 81 обстріл, постраждало 8 військових Фото: українські війська на Донбасі

За добу поранено 6 військовослужбовців сил АТО, ще 2 отримали бойові травми

Протягом минулої доби, 25 березня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі з боку проросійських бойовиків було загалом зафіксовано 81 обстріл, внаслідок чого поранення отримали шестеро українських військовослужбовців, ще двох - травмовано. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"У районі проведення антитерористичної операції ситуація залишається напруженою. Минулої доби, російсько-окупаційні війська 81 раз обстріляли позиції українських військ", - йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

Зазначено, що найбільшу кількість обстрілів було зафіксовано на Маріупольському напрямку, де ворог активно використовував зброю, що заборонена Мінськими домовленостями. Зокрема терористи вели вогонь по позиціях українців зі 122 міліметрової артилерії, мінометів і гранатометів різних калібрів.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 26 березня 2017 року У районі проведення антитерористичної операції ситуац...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 березень 2017 р.

При цьому у штабі наголосили, що для зниження вогневої активності ворога, підрозділи сил АТО відкривали вогонь у відповідь.

"За добу поранено шість військовослужбовців сил АТО, ще двоє отримали бойові травми", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вдень 25 березня 2017 року в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загалом було зафіксовано 39 обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків.