ua en ru

У супермаркетах "Сільпо" стартував продаж пакетів мобільного зв'язку Yezzz!

У супермаркетах "Сільпо" стартував продаж пакетів мобільного зв'язку  Yezzz! Фото: супермаркети "Сільпо" (RetaiNet)

Покриття та мобільна мережа забезпечуються оператором "МТС Україна"

Група компаній Fozzy Group запускає продажі спеціальної пропозиції мобільного зв'язку Yezzz! для гостей торговельної мережі "Сільпо". Про це повідомляє офіційний сайт проекту.

Починаючи із 24 листопада кожен гість мережі "Сільпо" зможе скористатися даною послугою.

При цьому придбати стартовий пакет Yezzz! можна тільки в супермаркетах "Сільпо".

На початковому етапі пропонується один тариф, який надає ряд переваг. Умови тарифу Yezzz! формувалися таким чином, щоб гостю "Сільпо", що підключився до Yezzz!, були максимально зрозумілі його витрати на мобільний зв'язок.

Згідно з повідомленням, у Yezzz! немає прихованих платежів і платних послуг, підключених "за замовчуванням". Оплата здійснюється за фіксований період використання - 30 днів.

Тариф Yezzz! включає:

- безлімітні дзвінки абонентам Yezzz!, "МТС Україна" і Vodafone;

- безлімітний мобільний Інтернет (3 Гб на місяць на швидкості 3G, після вичерпання 3 Гб Інтернет буде доступний на швидкості до 150 Кбіт/cек);

- 120 хвилин для дзвінків абонентам інших операторів в Україні;

- 300 sms або mms абонентам усіх операторів в Україні.

Нова спеціальна пропозиція мобільного зв'язку в "Сільпо" буде цікава насамперед учасникам програми "Власний Рахунок", аудиторія яких складає більше 4 млн сімей (понад 10 млн гостей). Поповнення мобільного номера абонента Yezzz! на касах "Сільпо" відбувається без комісії, за поповнення нараховуються бали "Власного Рахунка", за допомогою яких гості отримують персональні бонуси та вигідні пропозиції наприкінці кожного кварталу. Від 24 листопада 2015 року до 31 березня 2016 діє акція - три бали "Власного Рахунка" за кожну 1 грн поповнення.

Крім того, перше поповнення рахунку можна здійснити, не відкриваючи стартовий пакет Yezzz! і не вставляючи SIM-карту до телефону.

У супермаркетах "Сільпо" стартував продаж пакетів мобільного зв'язку  Yezzz!

Як повідомлялося, Vodafone встановить телефонні будки на вулицях п'яти міст України.