ua en ru

Сумська міськрада припинила видачу дозволів на проведення земельних робіт для забезпечення безперебійного зв'язку на виборах Президента.

Виконком Сумської міськради вирішив тимчасово припинити видачу дозволів на проведення земельних робіт на території міста для забезпечення безперебійного зв'язку між міськими виборчими комісіями на виборах Президента України.

Згідно з рішенням, з 15 по 19 січня, а також з 5 по 9 лютого включно адміністраціям наказано припинити видачу дозволів на проведення земельних робіт, передає кореспондент РБК-Україна. Як повідомив керівник справами Сумського міськвиконкому Віктор Волонтирець, це необхідно, щоб уникнути затримки або збоїв при передачі даних при підрахунку голосів виборців. "Таке рішення ухвалене вперше. Краще підстрахуватися", - заявив він. За словами В.Волонтирця, ухвалення такого рішення ініціював регіональний центр технічної експлуатації філії ВАТ "Укртелеком".

В період тимчасового мораторію проводитимуться тільки аварійні роботи. З підприємствами і організаціями, що раніше отримали дозволи, обумовлено, що в цей період вони не проводитимуть ніяких робіт.