ua en ru

У Сумській області біля будинку депутата стався вибух

У Сумській області біля будинку депутата стався вибух Фото (su.npu.gov.ua)

Вибух стався сьогодні вранці біля будинку депутата Конотопської міської ради

В Сумській області сьогодні вранці біля будинку депутата Конотопської міської ради стався вибух. Про це повідомила прес-служба поліції області.

Повідомляється, що біля паркану будинку була виявлена невелика по діаметру воронка від вибуху, а також пошкодження в нижній частині і в вікні.

"Сьогодні о 6:41 чоловік звернувся в поліцію сам, і повідомив, що близько першої години ночі почув з вулиці якийсь хлопок. А вранці, вийшовши на подвір'я, побачив зі сторони вулиці пошкодження вхідних дверей і розбитий склопакет вікна. Інформація підтвердилася - біля паркану виявлена невелика по діаметру воронка від вибуху, а також пошкодження в нижній частині і вікні", - розповіли в поліції.

Наразі правоохоронцями тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на з'ясування обставин інциденту.

У Сумській області біля будинку депутата стався вибух
У Сумській області біля будинку депутата стався вибух
У Сумській області біля будинку депутата стався вибух

Фото (su.npu.gov.ua)

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна 26 липня, у міській раді Конотопа побилися прихильники і опоненти мера. Бійка сталася на 26 сесії міської ради, під час якої депутати розглядали кілька актуальних питань для міста. Протягом сесії відбулися конфлікти і суперечки серед присутніх політичних опонентів - одні підтримують мера, інші виступають різко проти. В ході зіткнень сталася бійка, під час якої співробітники поліції стали "стіною" між сторонами.

В результаті бійки постраждали четверо правоохоронців, 50 учасників бійки були доставлені у відділ поліції. Пізніше поліція затримала чотирьох учасників бійки.