ua en ru

У Сумській області водій намагався прорватися через кордон

У Сумській області водій намагався прорватися через кордон Фото: український прикордонник (dpsu.gov.ua)

Водій намагався незаконно перетнути кордон транспортним засобом в пункті пропуску "Бачівськ"

У Сумській області місцевий житель 25 грудня намагався на автомобілі прорватися через російсько-український кордон. Про це повідомляє прес-служба Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

Повідомляється, що вчора, 25 грудня, прикордонники Сумського загону запобігли спробі незаконного перетину кордону транспортним засобом в пункті пропуску "Бачівськ".

Зазначено, що близько 17:00 у пункт пропуску прибув автомобіль марки ВАЗ. Після проходження прикордонного контролю автомобіль був спрямований прикордонниками в зону митного контролю. В ході оформлення працівниками Державної фіскальної служби автомобіля водій раптово здійснив маневр і, набираючи швидкість, намагався покинути пункт пропуску. Прикордонники з допомогою засобів примусової зупинки авто зупинили і блокували його.

Згідно з українським законодавством, за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору законного розпорядження або вимоги військовослужбовця або працівника ДПСУ складені протоколи про адміністративне правопорушення.

У Сумській області водій намагався прорватися через кордон

Фото: затримання авто (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, в кінці листопада на кордоні з Молдовою у Чернівецькій області при спробі прориву через пункт пропуску "Росошани" перекинувся автомобіль.