ua en ru

У Сумській області вилучили марихуани на 400 тис. гривень

У Сумській області вилучили марихуани на 400 тис. гривень Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Поліцейські знайшли 20 кг коноплі

У Сумській області поліція вилучила марихуани на близько 400 тис. гривень. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Сумській області на своїй сторінці в Facebook.

"Вісім мішків сушеної коноплі вагою понад 20 кілограмів зберігав удома 32-річний житель одного з сіл у Глухівському районі. За попередніми підрахунками працівників поліції, вартість вилученого "дурман-зілля" за цінами "чорного ринку" сягає близько 400 тис. гривень", - заявили в поліції.

У помешканні чоловіка знайшли саморобний пристрій для куріння наркотиків та пластикові пляшки з рідиною, котра за своїми зовнішніми ознаками схожа на залишки від приготування розчину ацетильованого опію.

"Сам господар садиби на пояснення досить скупий, проте розповів, що раніше проживав у Харкові, де, власне, й призвичаївся до наркотиків. Там у нього залишились рідні та співмешканка, котра планує перебратися до нього на зиму. В Харкові "заробив" і першу судимість за зберігання наркотиків", - зазначили поліцейські.

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів).

На Сумщині поліція вилучила марихуани на суму близько 400 000 гривен (ФОТО) Вісім мішків сушеної коноплі вагою понад...

Опубліковано ГУНП в Сумській області 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Рівненській області під час обшуків вилучили наркотики на 1,5 млн гривень.