ua en ru

У Сумах сталася перестрілка при затриманні зловмисника

У Сумах сталася перестрілка при затриманні зловмисника Фото: під час перестрілки був поранений поліцейський і зловмисник

При затриманні зловмисника у Сумах сталася перестрілка, під час якої поліцейський отримав поранення

У Сумах, сьогодні вранці, при затриманні злочинця, який намагався пограбувати банкомат, сталася перестрілка, під час якої був поранений співробітники поліції охорони. Про це повідомляє пресс-служба Національної поліції охорони.

Повідомляється, що сьогодні близько 4 ранку на пульт поліції охорони надійшов сигнал з охоронної сигналізації на одному з банкоматів міста.

Правоохоронці, що прибули на місце, побачили, як з приміщення, де знаходиться банкомат, вибіг невідомий чоловік, який відкрив стрілянину в бік одного з поліцейських охорони, після чого намагався втекти з місця події через дворову територію прилеглих вулиць. Ще двоє працівників наряду відкрили вогонь і почали переслідування зловмисника.

В цей час додаткові наряди поліції охорони прибули до місця події і заблокували прилеглі вулиці. Побачивши поліцейських, невідомий відкрив вогонь у бік обох нарядів і намагався втекти. На попередження поліцейських він не реагував і продовжував відстрілюватися. Тому поліцейським охорони довелося застосувати автоматичну і табельну зброю.

Зловмисник перестав стріляти тільки тоді, коли у нього скінчилися патрони. В цей час його і затримали поліцейські. Зловмисником виявився житель Київської області 1982 року народження. У нього на місці події було вилучено пістолет Макарова.

В результаті події старшому сержанту поліції, пораненому затриманим, діагностовано вогнепальне поранення передпліччя лівої руки (на виліт), шиї і гортані (діагноз встановлюється), він був госпіталізований в Сумську обласну клінічну лікарню, де лікарі борються за його життя.

Затриманий злочинець отримав три вогнепальні поранення, з них два - правої і лівої ноги. Його також госпіталізували.

На місце події одразу прибуло керівництво Управління поліції охорони і ГУНП. Зараз там працює слідчо-оперативна група Сумського ВП ГУНП в Сумській області та працівники прокуратури Сумської області. За даним фактом ведеться слідство.

Нагадаємо, 21 лютого у Кропивницького біля будівлі суду сталася перестрілка.