ua en ru

Суддя КСУ Сергейчук заявив самовідвід від розгляду справи по декларації про незалежність Криму

Суддя Конституційного суду України (КСУ) Олег Сергейчука заявив самовідвід від розгляду справи по декларації про незалежність Криму.

Суддя Конституційного суду України (КСУ) Олег Сергейчука заявив самовідвід від розгляду справи по декларації про незалежність Криму. Про це повідомляє прес-служба КСУ.

"Я, суддя Конституційного суду України Сергейчук Олег Анатолійович, вважаю за необхідне знову звернутися до Вас із заявою. 13 березня 2014 р. на відкритій частині пленарного засідання Конституційного суду України при розгляді конституційного провадження у справі за конституційним поданням виконуючого обов'язки Президента України, голови Верховної Ради України та уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо відповідності Конституції України (конституційності) постанови Верховної Ради Автономної Республіки Крим "Про проведення загальнокримського референдуму" мною було заявлено самовідвід до початку розгляду вказаної справи. Офіційно хочу підкреслити, що висловлена мною на минулому пленарному засіданні принципова позиція з цього питання не змінилася, а тільки посилилася", - йдеться в заяві Сергейчука.