ua en ru

Доля Євромайдана може вирішитися у найближчі 48 годин, - Квасьнєвський

Екс-президент Олександр Квасьнєвський, заявив, що доля української революції може вирішитися у найближчі 48 годин, повідомляє "5 канал".

Екс-президент Олександр Квасьнєвський, заявив, що доля української революції може вирішитися у найближчі 48 годин, повідомляє "5 канал".

Зазначимо, що прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв провів робочу зустріч з віце-прем'єром Юрієм Бойком і першим віце-прем'єром РФ Ігорем Шуваловим. Медведєв зазначив, що Росія стежить за всім, що відбувається в даний час на Україні. За словами Медведєва, є домовленість з Президентом і прем'єр-міністром України "саме зараз просунути спільну роботу з цілого ряду напрямків".

Сьогодні міністр закордонних справ України Леонід Кожара заявив, що українська делегація вирушила для проведення переговорів до Москви, а друга делегація поїде в Брюссель в найближчі дні. Як повідомив глава МЗС, зараз відбувається підготовка візиту в Брюссель. Під час візиту будуть розглядатися питання євроінтеграції України та Угоди про асоціацію. При цьому на чолі української делегації в Брюссель полетить перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов. За його словами, відповідне розпорядження дав Президент Віктор Янукович.

Зауважимо, ще вчора прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляв, що вчора після засідання ВР прем'єр-міністр Микола Азаров повідомляв, що 4 грудня українські делегації полетять одночасно до Москви і Брюсселя для переговорів.

Варто зазначити, що згідно з вчорашньою заявою, в Європейській комісії ще не погодили деталі майбутнього візиту делегації України для обговорення угоди про асоціацію з Європейським Союзом.