ua en ru

Суд відновив на посаді колишнього мера Енергодара

Енергодарський міський суд Запорізької області ухвалив поновити на посаді екс-мера Енергодара Ігоря Наумичева. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Визнати протиправним та скасувати рішення 30 сесії VI скликання Енергодарської міської ради № 100 від 10.10.2014 року "Про недовіру міському голові та дострокове припинення повноважень міського голови Ігоря Наумичева", - сказано в постанові суду.

Суд постановив відновити Наумичева на посаді міського голови Енергодара, а також стягнув з Енергодарської міської ради та Виконавчого комітету міськради моральну шкоду в розмірі 10 тис грн і середню заробітну плату за час вимушеного прогулу в сумі 27,49 тис грн.

Постанова, винесена суддею Ігорем Ткаченко, може бути оскаржене в Дніпропетровський апеляційний суд адміністративний суд до 20 квітня 2015 року.

Суд відновив на посаді колишнього мера Енергодара

Суд відновив на посаді колишнього мера Енергодара

Нагадаємо, мер Енергодара Ігор Наумичев був відсторонений від виконання своїх обов'язків 21 серпня 2014 року. 10 жовтня 2014 року на сесії міськради депутати ще раз винесли рішення про недовіру Ігорю Наумичеву, яке і скасував Енергодарський міський суд. З 2 жовтня 2014 року виконання обов'язків міського голови перейшло до секретаря міськради Павлу Музиці, поки його не усунули 24 березня 2015 року. Пізніше виконуючим обов'язки міського голови міста Енергодара був призначений перший заступник мера Іван Самойдюк.