ua en ru

Суд у Харкові заарештував активіста Антимайдана "Топазу", - МВС

Районний суд Харкова обрав активісту Антимайдана Гнатові Кромскому "Топазу" запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Районний суд Харкова обрав активісту Антимайдана Гнатові Кромскому на прізвисько "Топаз" (на фото) запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС) в Харківській області з посиланням на начальника харківського обласного ГУ МВС Анатолій Дмитрієв.

"29 березня суд виніс рішення про обрання йому (Крамському - ред.) запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, незважаючи на те, що слідчі органи разом з працівниками прокуратури наполягали на більш суворі заходи стосовно зазначеного громадянина. 4 квітня харківський Апеляційний суд розглянув скаргу прокуратури міста Харкова та задовольнив частково, залишивши підозрюваного під цілодобовим домашнім арештом і зобов'язавши його носити при цьому електронний засіб контролю", - повідомив Дмитрієв.

Зазначимо, що 7 квітня "Топаз" втік з-під варти.

"25 квітня Крамськой був затриманий працівниками СБУ на території іншого регіону і спільно з співробітниками МВС доставлений до Харкова. Сьогодні рішенням Київського районного суду стосовно затриманого обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості винесення застави. Прокурором Харківської області прийнято рішення і доручено слідчим органам УСБУ в Харківській області здійснювати подальше досудове розслідування за даним кримінальним провадженням", - уклав глава харківської ГУ МВС.

Суд у Харкові заарештував активіста Антимайдана "Топазу", - МВС

Фото: прес-служба МВС у Харківській області