ua en ru

Суд звільнив ще двох активістів Євромайдану

Сьогодні Шевченківський райсуд м. Києва оголосив вирок ще двом активістам, затриманим у зв'язку із подіями біля столичної мерії 1 грудня. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Києва.

На підставі угоди про визнання винуватості, а також здобутих у справі доказів оголосив вирок 27-річному львів'янину та 22-річному уродженцю м. Черкаси.

У ході досудового слідства підозрюваний львів'янин повністю визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 293 КК України (групове порушення громадського порядку) та погодився на укладання угоди.

Суд зважив на повноту доказів вини підсудного та затвердив угоду про визнання винуватості, призначивши покарання у виді штрафу.

Чоловіка було звільнено з-під варти у залі суду.

У ході досудового розслідування 22-річний уродженець Черкас беззастережно визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 293 КК України, та погодився на укладання угоди про визнання винуватості.

На підставі затвердженої угоди суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді штрафу та звільнив чоловіка з-під варти у залі суду.

Нагадаємо, що 1 грудня під час масових заходів група осіб, під час спроби проникнути в приміщення КМДА, пошкодила вікна та двері адміністративної будівлі.