ua en ru

Суд визнав незаконним призначення Шатковського на посаду голови правління ВАТ "Коростенський щебзавод"

Рівненський апеляційний господарський суд своїм рішенням постановив, що виконавчий орган, який діяв на ВАТ "Коростенський щебзавод" (код ЄДР 0137456) з 11 червня 2013 р. є нелегітимним з моменту його призначення.

Таким чином, визнано нелегітимним призначення нового складу правління щебзавода і самого голови правління Шатковського С.О., яке відбулося 11 червня 2013 р. під час рейдерського захоплення підприємства на основі підробленого протоколу засідання наглядової ради, скріпленого підробленою печаткою товариства.

Відповідно, весь цей час виконавчий орган ВАТ "Коростенський щебзавод" у складі голови правління Шатковського Сергія Олександровича та членів правління Захарчук Ольги Михайлівни, Двуреченского Валерія Павловича, Грицюка Олега Михайловича, Троханенка Ігоря Михайловича діяв незаконно, розпоряджаючись всупереч інтересам акціонерів майном і фінансами акціонерного товариства.

Дані факти були встановлені постановою Рівненського апеляційного господарського суду від 30 жовтня 2013 р. по справі №906/990/13, яка набула законної сили в момент його прийняття.