ua en ru

Суд засудив перешкоджав "Автомайдану" даішника до року в'язниці

Суд засудив перешкоджав "Автомайдану" даішника до року в'язниці Джерело фото:e-crimea.info
У Київській області районний суд засудив до року в'язниці начальника відділення Державної автомобільної інспекції Києво-Святошинського райвідділу міліції за службове підроблення при складанні адміністративних протоколів щодо учасників "Автомайдану".

У Київській області районний суд засудив до року в'язниці начальника відділення Державної автомобільної інспекції Києво-Святошинського райвідділу міліції за службове підроблення при складанні адміністративних протоколів щодо учасників "Автомайдану". Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

"Дії міліціонера кваліфіковані за ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України, тобто службове підроблення. За вказане кримінальне правопорушення суд виніс покарання у вигляді одного року обмеження волі з іспитовим строком на 1 рік з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 1 рік", - йдеться в повідомленні.

Крім того, судом задоволено цивільний позов потерпілих на суму 10 тис. грн.

Нагадаємо, в кінці листопада прокуратура Київської області направила до суду ще 6 обвинувальних актів стосовно співробітників ДАІ Київської області, які в січні-лютому 2014 р. незаконно залучали до адміністративної відповідальності водіїв-учасників акції "Автомайдан".