ua en ru

Суд підтвердив законність звільнення голови Держнс в Одеській обл

Одеський окружний адміністративний суд на засіданні 15 жовтня визнав правомірним звільнення Володимира Боделана з посади голови управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Одеський окружний адміністративний суд на засіданні 15 жовтня визнав правомірним звільнення Володимира Боделана з посади голови управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДержНС.

Як зазначається, раніше Одеський окружний адмінсуд відкрив провадження у справі за позовом Володимира Боделана про оскарження наказів ДержНС України про відсторонення його від виконання обов'язків начальника Головного управління ДержНС України в Одеській області та тимчасове покладення виконання обов'язків начальника на іншу особу.

"На думку позивача, при винесенні наказів головою ДержНС України був порушений ряд нормативно-правових документів. ... Проте постановою Одеського окружного адміністративного суду відмовлено у задоволенні позовних вимог Володимира Боделана в повному обсязі, що підтверджено правомірність та законність дій керівництва ДержНС України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше екс-глава ДержНС в Одеській області Володимир Боделан заявляв, що 99,9% людей в одеському Будинку профспілок 2 травня загинули миттєво і не через пожежу.