ua en ru

Суд підтвердив повноваження керівника ДП "Антонов" Дмитра Ківи

Окружний адміністративний суд міста Києва 3 вересня виніс постанову, якою підтвердив повноваження керівника ДП "Антонов" Дмитра Ківи.

Окружний адміністративний суд міста Києва 3 вересня виніс постанову, якою підтвердив повноваження керівника ДП "Антонов" Дмитра Ківи. Про це повідомляє прес-службі юридичної фірми "Ільяшев і Партнери", яка представляє інтереси "Антонова".

Зокрема, судом заборонено державним реєстраторам чинити будь-які дії по внесенню змін до відомостей до Єдиного держреєстру, пов'язані зі зміною Ківи в якості керівника ДП "Антонов" і/або особи, що має право вчиняти дії від імені ДП "Антонов" без довіреності, у тому числі на Сергія Меренкова.

"Суд зняв питання щодо того, хто зараз є керівником держпідприємства, підтвердивши повноваження Дмитра Ківи на посаді президента - генерального конструктора", - підкреслили в юридичній фірмі.

Нагадаємо, заступник міністра промислової політики Олександр Калєнков травні і липні 2014 р. видав накази про звільнення Ківи з посади президента ДП "Антонов" і про призначення в.о. президента Мєрєнкова. 1 серпня і 3 вересня цього року колектив "Антонова" видворив Меренкова з території під час спроб рейдерського захоплення підприємства.