ua en ru

Суд переніс розгляд справи щодо Мосійчука на 30 листопада

Суд переніс розгляд справи щодо Мосійчука на 30 листопада Фото: Ігор Мосійчук

Засідання розпочнеться об 11:00

Печерський районний суд Києва оголосив перерву у засіданні по розгляду клопотання обвинувачення про обрання міри запобіжного заходу для депутата Верховної Ради Ігоря Мосійчука на 30 листопада, повідомляє прес-служба нардепа на його сторінці у соцмережі Facebook.

"В судовому засіданні оголошено перерву до 11:00, 30 листопада", - сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що перед початком засідання прокурор Наливайко особисто повідомив захисникам депутата ВР, що подане клопотання про обрання міри запобіжного заходу, писав не він, а інші прокурори. У зв'язку з цим, захист вимагає, щоб на засіданні був присутній даний прокурор.

Суддя Москаленко, в свою чергу, вимагає від прокурорів надання суду будь-яких відомостей про вручення Мосійчуку повідомлення, оскільки таких доказів не надано. Також суддя просить ГПУ надати суду відомості про стан здоров'я нардепа і можливість проведення із ним на наступне засідання відео-конференції.

Суд також ухвалив залучити до матеріалів слідства клопотання про подовження міри запобіжного заходу для парламентаря. "Суд ухвалив залучити до матеріалів слідства клопотання про подовження міри запобіжного заходу, яке розглядає суддя Цокол, та довідку про стан здоров'я. Прокурора зобов'язали надати всі відповідні документи", - сказано в повідомленні.

В Печерському суді відбулось засідання по розгляду клопотання обвинувачення про обрання міри запобіжного заходу для Ігор...

Posted by Ігор Мосійчук on 23 ноября 2015 г.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України має намір заарештувати Ігоря Мосійчука за зловживання своїми процесуальними правами.