ua en ru

Суд скасував постанову Кабміну про ліквідацію Держпідприємництва на чолі з Бродським

Окружний адміністративний суд м. Києва рішенням від 18 вересня 2014 р. скасував постанову Кабінету міністрів України про ліквідацію Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (Держпідприємництва) на чолі з Михайлом Бродським.

Окружний адміністративний суд м. Києва рішенням від 18 вересня 2014 р. скасував постанову Кабінету міністрів України про ліквідацію Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (Держпідприємництва) на чолі з Михайлом Бродським. Про це повідомила прес-служба Держпідприємництва.

"Судді констатували, що головною метою ліквідації Держпідприємництва було звільнення голови відомства Михайла Бродського", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, позовні вимоги Михайла Бродського судді задовольнили в повній мірі. Постанову Кабміну від 30 квітня 2014 р. №252 "Про Державну регуляторну службу", якою ліквідовувалося Держпідприємництво та передбачалося створення нової служби, визнано незаконною і скасовано.

"Тепер чекаємо відповідного рішення Кабміну про скасування цього документу. А Держпідприємництво продовжує й надалі працювати". - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 квітня 2014 р. постановою № 252 Кабмін утворив Державну регуляторну службу і ліквідував Держпідприємництва.