ua en ru

Суд відмовився повертати внесену за Розенблата заставу у 7 млн гривень, - САП

Суд відмовився повертати внесену за Розенблата заставу у 7 млн гривень, - САП Фото: Борислав Розенблат (УНІАН)

Розенблат підозрюється в одержанні неправомірної вигоди та зловживанні впливом

Суд відмовив у поверненні внесеної за народного депутата Борислава Розенблата застави у 7 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

"21 травня 2018 року відбулося судове засідання з розгляду клопотання захисту заставодавців, близьких родичів народного депутата Борислава Розенблата, про повернення коштів грошової застави, яку вони внесли за народного депутата. Суд, вислухавши доводи сторін, відмовив у поверненні застави у розмірі 7 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Розенблат підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди), ч. 2 і 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

21 травня 2018 року відбулося судове засідання з розгляду клопотання захисту заставодавців, близьких родичів народного...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 21 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у лютому поточного року Солом’янський районний суд Києва постановив скасувати забов’язання носити електронний засіб контролю нардепу Бориславу Розенблату.

Зазначимо, раніше в НАБУ оприлюднили так звану "бурштинову схему", в яку були залучені двоє депутатів - Борислав Розенблат (БПП) і Максим Поляков ("Народний фронт"), які, за версією слідства, отримували хабарі на десятки тисяч доларів.