ua en ru

Суд відмовився змінювати запобіжний захід бійцю "Донбаса" Литвиненку

Суд відмовився змінювати запобіжний захід бійцю "Донбаса" Литвиненку Фото: Леонід Литвиненко (Facebook Леоніда Литвиненка)

Литвиненка не відпустили на поруки народних депутатів

Апеляційний суд Маріуполя відмовився відпускати на поруки нардепів заарештованого за підозрою в розбійному нападі бійця батальйону "Донбас" Леоніда Литвиненка. Про це говориться в повідомленні руху "Визволення" в Facebook.

"Судді Маріупольського апеляційного суду...відхилили прохання відпустити на поруки народних депутатів Єгора Соболєва, Семена Семенченка, Тараса Пастуха та Володимира Парасюка або хоча б під домашній арешт нашого активіста, добровольця батальйону "ОУН" Леоніда Литвиненка (позивний "Бек")", - йдеться в повідомленні.

Судді Маріупольського апеляційного суду Анжеліка Преснякова, Олександр Демяносов та Сергій Бєдєлєв відхилили прохання ві...

Опубліковано Рух "Визволення" 4 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше суд змінив запобіжний захід колишньому комбату "Донбасу" Анатолію Виногродському. Зокрема, його відпустили під домашній арешт із зобов'язанням носити браслет і не залишати орендовану квартиру в Маріуполі. Їх обох підозрюють у розбійному нападі на охоронця одного з приватних сільгосп підприємств в Кіровоградській області.