ua en ru

Суд залишив Манафорта і його бізнес-партнера під домашнім арештом

Суд залишив Манафорта і його бізнес-партнера під домашнім арештом Фото: Пол Манафорт (youtube.com/Wochit Politics)

Манафорт і Гейтс залишаться під арештом

Екс-глава передвиборної кампанії президента Сполучених Штатів Дональда Трампа Пол Манафорт і його бізнес-партнер Рік Гейтс залишаться під домашнім арештом. Про це повідомляє The Washington Post.

"Манафорт і Гейтс залишаться під домашнім укладенням та електронним GPS-моніторингом, поки вони не виконають угоду про розкриття активів і не забезпечать пакет облігацій для їх звільнення, заявив федеральний суддя на слуханні в понеділок", - йдеться в повідомленні.

За словами судді Емі Берман Джексон, вона схильна звільнити підозрюваних з-під домашнього арешту, і влада проявляє "схильність до гнучкості в цьому питанні", але розглядає можливість наказати чоловікам утримуватися від використання транспортних засобів та дотримувати комендантську годину.

За її словами, при будь-яких домовленостях Манафорту і Гейсту не дозволять їхати за кордон. Однак суддя пообіцяла чекати подальших подробиць, досягнуті на переговорах між сторонами до винесення рішення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Пол Манафорт пояснив в суді досудового розгляду, чому він відправився в Китай та інші країни з мобільним телефоном, зареєстрованим на псевдонім, і чому у нього було три паспорти.