ua en ru

Суд зобов'язав активістів звільнити приміщення Полтавської облради

Київський районний суд міста Полтави сьогодні, 10 лютого, задовольнив позовну заяву прокуратури області про усунення перешкод в користуванні комунальним майном - приміщенням Полтавської обласної ради.

Київський районний суд міста Полтави сьогодні, 10 лютого, задовольнив позовну заяву прокуратури області про усунення перешкод в користуванні комунальним майном - приміщенням Полтавської обласної ради. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

Так, згідно з повідомленням, суд зобов'язав відповідачів по справі ( осіб, перебування яких в адмінбудинку по вул. Жовтневій , 45 не пов'язане з виконанням трудових обов'язків) усунути перешкоди в користуванні приміщенням за вказаною адресою звільнивши його.

Нагадаємо, 25 січня жителі Полтави зайняли сесійний зал облради. Про це повідомив народний депутат "Удару" Сергій Каплін
"Люди зайшли до сесійної зали Полтавської ОДА та облради і проводять засідання Народної ради... біля будівлі Полтавської облдержадміністрації зібралося близько 2 тис. громадян. Люди будують барикади", - зазначив Він.