ua en ru

Суд над Януковичем продовжився, свідчення дає ще один колишній охоронець

Суд над Януковичем продовжився, свідчення дає ще один колишній охоронець Фото: Віктор Янукович (UN Photo/Lou Rouse)

Суд над Януковичем заслуховує свідчення колишнього охоронця про події 21 лютого 2014

Сьогодні, 4 травня 2018 року, продовжився суд над Віктором Януковичем (колишній президент України), свідчення дає екс-начальник відділу спецпризначення його служби безпеки Дмитро Іванцов. Свідок, зокрема, розповідає про події 21 лютого 2014 року, передає кореспондент РБК-Україна.

"В цей день до підписання угоди про врегулювання конфлікту висунулися з АП і дізналися про те, що виставлено блокпост недалеко від резиденції "Межигір'я". Тому прийняли рішення відправити машину з Януковичем і з супроводом через блокпост. На блокпосту перша машина проїхала безперешкодно, а на другу машину, мікроавтобус, напали люди з прапорами "Свободи" і "Правого сектора". Нападники розбили скло і завдали інші пошкодження", - зазначив Іванцов.

За його словами, охорона Януковича в січні була змушена змінити порядок і маршрут його пересування у зв'язку з діями активістів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд над Януковичем 17 травня заслухає свідчення екс-командувача Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України Станіслава Шуляка.